Wie ben ik? - Pankow Training &ZOW

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wie ben ik?

Mijn leergierigheid, enthousiasme en creativiteit hebben me gebracht waar ik nu ben. Ik zet deze eigenschappen in bij het ontwikkelen van trainingen/workshops en het geven daarvan. Wat ik van belang vind, is, dat er tijdens de bijeenkomsten een sfeer van veiligheid en vertrouwen heerst. Ik ben een open persoon die deze sfeer samen met jou zal creëren. Binnen deze sfeer zal ik durven doorvragen en zie ik (verander)processen waarover we in gesprek kunnen. Verder houd ik op zijn tijd van een beetje humor en zal dit inzetten om op een laagdrempelige manier vragen te stellen en informatie over te brengen. Ik stel me gedurende de training lerend op, zodat niet alleen jij maar ook ik na elke training met meer kennis en ervaring de deur uit loop.

Als (thuis)begeleider vanuit de zorg vind ik één van de belangrijkste punten het investeren in veiligheid en vertrouwen. Ik vind het van belang om een (werk)relatie op te bouwen en vanuit daar SAMEN te kijken welke ontwikkelingen mogelijk zijn. Spontaan, openhartig, verantwoordelijk en enthousiast zijn eigenschappen die bij mij passen. Ik werk graag vanuit mogelijkheden en zie kansen in ontwikkeling van mensen. “Leer van én vier de succeservaringen, soms zo klein maar met grote gevolgen.”  Samenwerking met het gezin / systeem is van belang om samen een succeservaring op te doen en deze te mogen vieren.

Ik hoop kennis met je te mogen maken en mijn ambitie/enthousiasme voor ontwikkeling en succeservaringen met je te mogen delen.

 
Pankow Training &ZOW
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu